Aanbod

Persoonlijke groei

Ben jij toe aan een volgende stap? Persoonlijke, binnen je gezin of in je werk? Tijdens individuele coachsessies gaan we ontdekken waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke stappen jou gaan helpen om in die richting te groeien. Afhankelijk van waar je nu staat, gaan we aan de slag met het inzetten van de juiste hulpbronnen voor jou. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meer inzicht te krijgen in jouw overtuigingen, waarden, je plek binnen een systeem, waarneemposities, de cirkel van invloed, bewustwording van jouw zenuwstelsel oftewel over- en onder prikkeling. We gebruiken hiervoor verschillende technieken; onder andere uit NLP en systemisch werk. Na een kennismakingsgesprek doen we een voorstel hoe we je kunnen helpen bij jouw groei.

In de groep

Wil je in jouw team, bedrijf of klas aandacht geven aan het groepsproces om een fijne werksfeer te creëren?? Dat kan! We besteden aandacht aan de huidige situatie en maken zichtbaar wat de gewenste situatie is. Met behulp van een groepsopstelling maken we zichtbaar welke rollen er in de groep zijn en welke plek de verschillende teamleden innemen in de groep. Kan iedereen zijn werk doen of zijn er teamleden die onbedoeld teveel of te weinig verantwoordelijkheden dragen? Aan het einde van het traject is duidelijk welke stappen er ondernomen kunnen worden. Het werken met een groep doen we vaak met twee trainers. Vooraf hebben we een gesprek waarin duidelijk wordt wat de wens is om met deze groep te bereiken. Aan de hand van die informatie komen we met een voorstel. Dit kan een losse workshop /studiedag of meerdaags traject zijn.

AD(H)D-coaching

Ben je bezig om een weg te vinden in jouw AD(H)D ontdekkingstocht? We helpen je graag om de mogelijkheden te vinden die bij jou passen. Wat niet werkt weet je al heel lang, maar wat werkt dan wel? Wat je aandacht geeft groeit! We gaan de aandacht leggen op jouw kracht. Bij mensen die zich herkennen in de gedragskenmerken van ADHD is het vaak zo dat bepaalde waarden botsen met de ” Hoe het hoort” van hun omgeving. Door deze botsing kan er een gevoel ontstaan van anders zijn en dit kan zorgen voor belemmerende gedachten en overtuigingen. Naast het ontdekken van deze waarden en het updaten van oude overtuigingen is het ook interessant om te ontdekken hoe jouw filters werken en welke hulpbronnen jij bewuster kunt inzetten. Inmiddels begeleid ik al ruim twee jaar mensen met (een vermoeden van) ADHD om meer in balans te komen en hun eigen koers te leren varen. Ik nodig je uit om via de verschillende breindelen in je kracht te gaan staan. Nieuwsgierig? Laten we eens kennismaken.