Over Anne Marjon


Anne Marjon is een fijne en ervaren coach met een ruime blik.

Toen ik vier jaar was, heb ik op mijn eerste schooldag een tekening gemaakt. De juf vroeg aan mij: “voor wie is deze tekening? “ Ik zei: “voor iedereen!” Ik denk dat dit nog steeds klopt. Ik vind mensen leuk, ik wil graag verbinden. Ik ben nieuwsgierig naar de mensen die op mijn pad komen.

Ik heb me lang ” anders” gevoeld en inmiddels weet ik dat veel mensen dit gevoel herkennen. Ik wilde het snappen. Ik heb een tijd in het onderwijs gewerkt en daar kwamen regelmatig allerlei labels voorbij, waar ik me wel in kon herkennen, maar wat moest ik dan met zo’n label? Ik ben toch gewoon ik?

Ik vond het destijds toch fijn om dit verder te onderzoeken. Ik heb inzichten gekregen tijdens de NLP opleiding en ook de opleiding systemisch werken heeft mij veel rust gebracht. Bij de ADHD- coach opleiding heb ik geleerd om de vertaling te maken naar het coachen. Ik help nu dan ook graag anderen om hun gebruiksaanwijzing handig in te laten zetten voor zichzelf en hun omgeving.

AD(H)D coaching is een specialisatie van mij. Ik ben drie jaar werkzaam geweest als coach voor ADHD-Nederland. Inmiddels ben ik breder gaan coachen en begeleid ik iedereen die graag met zijn of haar eigen gebruiksaanwijzing aan de slag wil gaan.

Recensies